Ultraljud

Idag har vi varit hos veterinären i Lyckeby och gjort ett ul-ljud på Fia. Det var inga valpar i magen, efter tjuvparningen..... Skönt!! Hon fick sin spruta mot kennelhosta så nu är det klart för ett år framöver. Däremot tyckte dem att jag skulle trimma henne, man brukar tydligen göra det med terrier. Någon som känner någon som trimmar hundar i närheten? Hon sa att dem kunde få hudproblem om man inte trimmade dem och att det skulle göras 2-3 gånger per år. Tycker det är lustigt att inte försäljaren nämnde något om det. Hon sa att hon trimmat hundarna för att det fastnade så mycket skit i pälsen när dem gick i skogen.

Igår var vi en sväng på Ikea och City gross i Kalmar. Köpte lite nya köksdynor, lampa till vårt sovrum och en sänglampa till Hjalmar. Det smög sig även ner lite andra grejer, så nu är jag nog nöjd ett tag framöver.

I kväll är det dax för maskerad för Arvid, han har väntat på detta maskeradkalas i en vecka och i kväll ska det äntligen gå av stapeln. Kan ju även tillägga att Sven ändrat uppkopplingen igen, så nu funkar det som vanligt=)

Kommentarer
Postat av: Therese

Du har blivit bildutmanad, kolla in min blogg=) Hoppas du har en trevlig helg.kram

2009-02-07 @ 17:45:38
URL: http://therese84.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0