God Fortsättning!

I morgon jobbar jag sedan är jag ledig till 4/1, det ska bli så skönt och vara ledig några dagar till. Lite bilder från Julafton.



Nya Robert Wells!!!!!

Fångade även Herr Johansson på bild med min nya Satio.


Helgen

Hjalmar som tomtenisse, mycket kläder på sig eftersom dem firade lucia utomhus.


Arvid, Hjalmar, Ismael och jag klädde julgranen.

Pepparkaksbak

Var på Faetter och kollade om julklappar


Julmarknad

Igår var vi hos pappa på kroppkakor, gott som alltid!!! Sedan åkte vi till Kättilsmåla skola för Arvid skulle stå och sälja bröd och lussekatter på Julmarknaden.

Efter julmarknaden var vi hos Marcus och Malin på glöggfest, vi hade det jättetrevligt. Synd att vi inte träffas oftare.

Julmarknaden - Arvid och Måns



Man blir hungrig av att sälja korv!

Slutkörd?

Ännu en dag i paradiset... Har haft huvudvärk hela dagen och stressat som en gnu. Fick packa 34 drivrar själv idag... Men Linda, dem kom väl i allafall in till sped. lite tidigare idag.

När jag kom hem skalade jag potatis, gick och svimmade en stund på sängen medans Sven fixade falukorv i ugnen. När maten var klar gick jag och åt, sedan gick jag och svimmade i sängen tills nu. Huvudvärken har äntligen släppt och jag har druckit en kopp te. Smäckte en påse "Gott och blandat", ni vet mitt kvällssug ;)

Nu ska jag ta hand om farmen innan ärtorna vissnar. Det är jobbigt att vara dubbelarbetande.

Ska in och jobba extra imorgon, så det blir terror igen Linda. Tyvärr spelar det ingen roll hur jag gör, vi är ändå aldrig klara i tid....

Julgransbelysning

I kväll som först fick vi upp julgransbelysningen har varit fullt innan i veckan varenda kväll. Har haft ännu en supertrevlig dag på jobbet. Misstänker jag ligger i topp på besvärligast ute i packen och inne på spedition. Men jag skyller på Jörgen, det är han som ska stressa iväg allt med budbilar. Får nog gå in och jobba extra denna fredagen för vi ligger väl inte helt med....

Passade även på att sätta ut fågelbordet och hängde upp talgbollar. Nu är det dags för glass med hasselnötssås, mums!!

Tuff vecka

Denna veckan blir tuff på jobbet, faktureringsvecka för November. Uppsägningar förmodligen får vi veta vilka som få gå hem denna veckan. E lite jobbigt innan man få veta hur det går. I kväll har vi varit på pysselkväll på dagis och fritids, vi har bakat pepparkakor, gjort tomtar, apelsiner med nejlikor, smällkarameller och julkort m.m.

På Lördag blir det julmarknad i Kättilsmåla skola så jag måste hinna baka 3 st matbröd och förbereda lite av varje innan. Jag kan ju göra en fuling och köpa bröd och lägga över dem i en egen påse och knyta en fin rosett ;) Linda och jag är klassföräldrar i förskolan, lika bra att ha det undanstökat tyckte vi båda två. Misstänker att det blir mer jobb ju äldre dem blir. I dag har Sven varit och tagit sprutan, få se hur han reagerar.

Undrar om vädret slå om nu, det var nollan ute ikväll när vi körde hem.
 
Varför är jag alltid hungrig när jag ska lägga mig, är det för att jag tänker att jag blir tjock om jag äter sent på kvällen. Nån som har samma problem? Sen försöker jag stå emot och lägger mig hungrig, blir förbannad och går upp och äter chips eller något annat j*vla onödigt krafs jag kan hitta i skafferiet.


RSS 2.0