Uppdatera

Har blivit lite dålig på att uppdatera.. Fint väder ute och man har ingen lust att sitta inne vid datorn. Dessutom är det något som alltid krångla så det går aldrig gå ut på denna sidan. Vi behöver väl virusscanna datorn, för den är så trög :( Nån som har ett bra virusprogram att tipsa om?

Idag har jag varit ute hela dan, barnen har badat i badpoolen och jag tog till och med ett dopp i den efter jag klippt gräset, rensat blomlandet och pillrat bort gräset mellan plattorna. Sven har hållt på med slåttermaskinen hela dagen och i kväll har han slått. Sedan gick maskinen sönder igen. Så ikväll har han lite nytt pyssel med maskinen. Tror att han är ganska trött på den....

Barnen och jag körde till Weronica o Alex en runda. Kände inte för att sitta hemma och glo själv en Lördagskväll.

I morgon ska Arvid på barnkalas hos Amanda. Få se om Hjalmar och jag kör ner till Lösensjön, hoppas på fint väder =)

Lövmarknad

Igår kväll kl 21.30 kom jag iväg och sprang 3 km. Tyckte nästan det var lite otäckt att springa så sent själv, får nog försöka komma iväg lite tidigare i fortsättningen. Men Sven var inte klar med sitt innan.

Idag på morgonen vaknar jag av ett SMS från Weronica hon var hurtig och gick Kråkerumsrundan. Jag för min del tyckte det var skönt med en sovmorgon. Tycker att det varit galet mycket på jobbet sista veckan och jag är rädd att det inte blir bättre nu när Ann gått på semester och sommarjobbaren och jag är själva. Efter Sven gett djuren och bytt om drog vi in på lövmarknaden. Det började regna redan i bilen på väg in. Men vi hade paraply och regnskydd så vi trotsade regnet. E det lövmarknade en gång om året så är det. 

Här är lite av dagens fynd...=)

En nyckelpiga och "Black Pearl"


En klocka till mig


Städat och donat

I dag har jag storstädat nedervåningen. Kört tre maskiner tvätt. Sedan tyckte jag att gräset verkade torkat upp någorlunda, så jag var ute och klippte i ett par timmar tills det började regna igen. Vi grillade lite kött och åt klyftpotatis. Sedan gick jag loss på allt ogräs i häcken d v s hundkex och nässlor. Fattar inte hur det kan sprida sig så och växa så in i häcken! Men nu är allt borta =)

Ikväll har jag bara degat med Hjalmar inne i soffan och tittat på "busiga bebben" den går några gånger i veckan på tv:n...

Nu ska jag se om jag kan få loss Sven en stund i badrummet. Det har ju stannat av fullständigt. Arvid hade någon ide om att vi kunde ju ha verktyg där inne istället. Men jag vill nog ha ett badrum igen.

Nu äntligen funkar det...

Fattar inte vad det är med denna sidan ibland. Det går helt enkelt inte komma in så det går skriva något.

I Lördags hade Arvid barnkalas, för barnen på hans avdelning och kusinerna. Här kommer lite bilder.

Efter barnkalaset sprang jag min runda. Men sen var jag rätt trött. På kvällen var vi hos Linda o Per-Ola.

Söndagen åkte vi upp till Kalmar, gick en runda på Media Markt. Jag köpte gamla hederliga hörlurar som sitter på huvudet och inte i öronen, för dem trillar ju bara ur när man springer. Fattar inte hur stora öron man skall ha för att dem skall sitta kvar. Nå väl sedan var vi på Ikea och käkade och kikade lite grann. Blev två rullgardiner till barnens rum, svarta så att det går mörklägga ordentligt. Sedan körde vi in till Baronen och jag shoppade lite på Gina. Bla shorts, 2 tröjor, ett par leggings och en svart bikini. På eftermiddagen var Oscar här och sedan kom Karin, Jimmy och Noah en runda. Med andra ord händer det inte mycket med vårt badrum.

Måndag - Idag fyller Sven år, G R A T T I S på födelsedagen gamle man ;) Snart kommer gästerna.

Arvids glassbomb




Hjalmar tog det lugnt på Ikea i ungefär 2 sekunder....


Arvid har mina gener tror jag...

Bakad potatis och räkor

Ikväll åt vi bakad potatis med räkröra. Sedan jobbade vi nog en timme i badrummet. Efter det sprang jag rundan på 2,8 km. Sprang hela vägen idag också =), men kände nästan träningsverk i vaderna direkt när jag kommit hem..

Åh en kall öl....

Dragspel

Vaknade till dragspelsmusik, Hjalmar hade hittat Svens gamla dragspel och spelade för fullt. Men klockan var över 8 i alla fall, så jag fick sova rätt länge ändå. På min lediga Onsdag passade jag på att städa och dammsuga både uppe och nere. Bytt sängkläder och tvättat en maskin tvätt. Sedan käkade vi lite och körde till Logopeden. I dag började vi öva på R. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på i em. så tråkigt väder ute och jar har inte tänkt städa hela dan...

Smycken

I kväll har jag varit på smyckesparty hos Cissi i Kallinge. Köpte ett halsband och två stycken berlocker som man enkelt kunde byta i kejdan. Halsbandet kunde dessutom användas som armband. Det var ett toggle lås så det var enkelt att justera. Tack för en trevlig kväll med gott fika och sällskap!!

Nu ska jag krypa ner i sängen, hoppas att jag få sovmorgon i morgon.

Sprungit

Jobbat, märks att det är sista veckan för Maj månads försäljning på jobbet. Lite mer att göra... Efter jobbet körde jag hem och gick ut och la mig i solen en halvtimme, så skönt det var. Idag skulle man varit ledig.

I kväll har jag plockat och städat lite det gamla vanliga. Sedan har jag hör och häpna varit ute och sprungit 2,8 km. Jag har inte rört mig på säkert 1-1,5 månad, så jag kände mig väldigt otränad. Men jag var envis som fan så jag gick inte en enda gång. Men gissningsvis får jag igen det i morgon i form av ljuvlig träningsvärk...

Natti Natti

RSS 2.0