Hjalmar 3 år

GRATTIS LILLA SOLSTRÅLEN PÅ 3-ÅRSDAGEN!!!
öNSKAR FAMILJEN OCH FIA





I Torsdags var Arvid på spökfest i Kättilsmåla!!


Grattis Karin Jimmy o Noah till bebben

Jag har blivit moster igen, Noah har blivit storebror. Det kom ett litet tillskott i Söndags morse en lite grabb med mörkt hår. Han såg så söt ut, så nu är nog Noah stolt. Pappa visade honom på webbebisar. Pratade med Karin ikväll och dem hade kommit hem redan igår och allt var gott och väl. Fast något namn kunde jag inte klämma ur henne.


Stannade till en runda på hemvägen från jobbet och köpte mig en svart lång härlig kofta. Kom hem och lagade mat. Oscar och Sven var ute i affären och köpte eluttag till badrummet. Nu har det lossnat i badrummet. Badkaret är inne och på plats, tvättmaskinen och torktumlaren är på väg in.


Surdeg

Steg upp tidigt och lämnade barnen på dagis, dem var lika trötta idag. Jag hade ställt bilen ute i natt så jag åkte på att skrapa rutorna på bilen. Ikväll ställde jag in bilen i garaget för att slippa det i morgon. Man lär sig... Ikväll lagade jag lasagne, det var länge sedan vi åt det. Den blev jättegod! I morgon är det dags att baka ut min kaka Herman. Har matat och rört om honom i 9 dagar. Någon som vill ha en surdeg, säg till ;)


Älgjakt

Idag började älgjakten, så barnen fick kliva upp lite tidigare eftersom jag både skulle lämna och hämta dem. Nja kliva upp kan diskuteras, jag snarare bar ner dem och ut i bilen. Hjalmar hann somna om i bilen innan vi var framme på dagis.

Har haft ännu en jättetrevlig dag på jobbet. Stoppet var iallafall hävt, så det var bara att leverera. Lite synd att en del kunder från någon annan världsdel typ ganska långt bort inte kan bestämma sig hur mycket dem ska ha. Tror jag ändrade en order 4 ggr under plock (antal/artiklar) innan dem var nöjda. Får hoppas att dem blev nöjda till slut i allafall.

Efter jobbet sprang jag in en snabbrunda på Willys och shoppade lite food. Sedan hämtade jag barnen.
Hem och åt och ut och gav Annie lite hö. Fick mitt nya SIM kort till mobilen, med posten, man kunde aktivera det via mobilen. Så bra!!! synd bara att inte det gamla SIM kortet funkar så det är möjligt.

Men någon älgstek till frysen, näe det blev det inte idag. Bättre lycka i morgon kanske.

Näe lite positiva tankar i morgon är en ny dag med nya utmaningar. Det är bara att delegera ;)


Helgen

I Fredags fogade jag i badrummet nästan hela dagen. Sven kaklade det sista småplocket i fönstret så nu är även det klart.

Lördagen körde jag till pappa men han var inte hemma. Lisbeth och jag satt vid varsin dator och spelade och tog en fika =)

Söndagen var vi och simmade i Rödeby simhall. Strågen, Oscar, pappa och Erik var med. Sedan körde vi och storhandlade. Sven ska ju sitta ute i marken en vecka och då gör han inget annat än att äter. Älgjakten börja så nu blir det ingen svampplockning på ett tag ;) Karin, Jimmy och Noah var också hemma en stund.

Nu är det inte så långt kvar Karin, innan bebis kommer.

Efterlängtad ledig dag!

Åh vad denna Fredagen var efterlängtad. Känns som om ingenting funkar på jobbet. Boxbuild bygget står helt still p g a gamla Kretskort från Kina som inte är ok att använda. Inte en enda leverans är möjlig om inte kunden häver stoppet. Vi får väl se på Måndag om det hänt något.

I Onsdags var jag på me and I party hos Bettan, det var jättetrevligt. Tackar!!

Igår kväll höll Sven på med badrummet igen. Nu är snart väggarna färdigkaklade. Dags att börja foga och klinka golvet. E sugen på att flytta ner vårt sovrum till nedervåningen nu, så barnen får varsit rum.

Dags för storröjning så att det går "möbbla" om.

Kakling på G.

Äntligen har vi börjat kakla. Här kommer ett litet smakprov. Det är förstås inte fogat än, lite i taget.




Min nya leksak


RSS 2.0