Trivselkväll

Ikväll har vi varit uppe på dagis o fritids på trivselkväll. Tipsrunda, turåkning med häst o vagn, korvgrilllning, bil och kojbygge m.m. Vilket kanonväder dem fick.

Ivans och tillbaks

Joggade ner till Ivans och tillbaks, fick gå emellanåt för det var sega backar och jag kände av torsken jag ätit.... 6,18 km var rundan iallafall även om det inte gick så fort. När jag kom hem var Karin o Jimmy med barn hemma så vi fikade på altanen. Sedan badade Arvid o Hjalmar i poolen. Arvid har varit och lekt med Nora i kväll.

Nissmåla rundan

Gick Nissamåla rundan i dag igen och runt Nollan, hade Hjalmar med mig i barnvagn, det sög i en del backar :)
Har mätt upp rundan på iform.se hemsida och får den till 5,57 KM. En bra sida den har jag inte kollat in innan fick tips av Marie O på jobbet. När vi kom hem så bakade Hjalmar och jag pannkakor, gott. Sedan kom Arvid med bussen trodde vi men bussen bara körde förbi, så jag skickade i väg Sven upp till skolan för jag tänkte då har han väl missat bussen. Men strax kom bussen tillbaka och lämnade Arvid det var en ny chaufför och han hade missat att släppa av honom. Så jag fick ringa Sven och säga att bussen kört tillbaka och lämnat honom.
Ikväll är det kalas i Backebo :) Förresten -7 kg=)

Saludos


Nollan, Nissamåla runt!

Gått en långrunda ikväll i rask takt, sprang t o m lite på slutet för det började regna duktigt mycket. Skönt när det är gjort iallafall.

I morgon ska Arvid till Rosenholm på "prova på dag" få se om det är något han fastnar för. Just nu är det mycket Nintendo DS men det går förhoppningsvis över så han blir kontaktbar igen ;p

Runt sjön!

Idag när vi kom hem åt vi panerad torsk. Sedan tog vi tag i barnens rum och städade dem, håller kanske i ett par dagar. Sedan gick/joggade vi runt sjön. Är imponerad av Hjalmar att han orkar springa så duktigt, han har ju så korta ben.

Igår klippte jag Fia, så nu är hon sommarklippt!


RSS 2.0