Dålig bloggare

Är verkligen skit dålig på att uppdatera bloggen. Ikväll har jag varit på föräldramöte i Arvids klass. Nu slapp Linda o Jag vara klassföräldrar, gott. Men det kommer väl en ny omgång sen när Hjalmar börjar.

Har jättemycket att göra på jobbet, det är sista veckan i månaden och det betyder leverera och leverera lite till...

Någon som vill börja ut och motionera lite med mig, gå raska promenader eller jogga lite grann? Fick en antydan att jag snart skulle gå hem väl, du ska väl ha smått?? Eehh vad säger man då?? Nä jag e bara hemskt glad för mat...


Regnet sabbade!!

Fredag: Tog jag en svamprunda
Lördag: Var jag i Ullared och shoppade loss.
Söndag: Hälsade på Pappa och kollade på när Julia spelade fotboll. Gick en rask promenad och joggade en liten runda på kvällen.
Måndag: Blev det ingen promenad, ballade ur för att det regnade. Däremot städade jag barnens rum och dammsugade övervåningen. Det såg ut som om det briserat en bomb på Hjalmars rum.


Rask promenad

I går var jag ute och gick en rask promenad. Tycker alla är igång och motionerar och är så duktiga. Så det var bara till att försöka ut och gå en promenad i rask takt. Insåg att jag inte skulle komma så långt om jag skulle springa... Iallafall hann jag bort till Nils-Erik och vände. På tillbaka vägen fick jag ser Svens kor i en grannträdgård. Så då var det bara till att börja jogga hem i allafall så han kunde ut och jaga/stängsla in dem igen.

Nu luktar det gott från ugnen.... mmmmmmmm  kyckling och klyftpotatis.

Söndag

Lyckad kräftskiva hos Karin o Jimmy igår, tack för allt!!!! Supergott alla som hjälpt till :) Idag har jag klippt färdigt gräsmattan. Sedan lastade vi av ett lass ved. Mer behövs.. men kände inte för att stå i vedbon när det var så fint väder. Vi packade en picknick korg och körde en runda till skogen, Arvid utforskade berg och plockade med sig stenar och flisor hem. Jag gick en runda efter lite svamp. Fikade lite och bara njöt av solen och lugnet.


Kräftskiva

Vaknade med huvudvärk, hoppas att den försvinner till ikväll. Klippt gräset ett par timmar men är inte klar än på långa vägar... Har ätit middag, gick och la mig en stund för att se om huvudvärken släppte, men det har den inte gjort än. Ikväll blir det kräftskiva hos Karin o Jimmy:) Det är knytkalas så om en timme måste jag sätta igång med maten och få in ungarna i duschen. Just nu åker dem traktor med Sven och lastar av halmbalar som han hämtat i Lösen. Förhoppningsvis blir han klar i tid så vi kan åka ihop och inte i varsin bil. Tror inte han skulle köra fler varv idag. Allt halm är i allafall pressat.

RSS 2.0