Måndagen över

Håller med Linda, skönt att måndagen är över. Blev bara två korta möten på engelska idag ett med mexarna och ett med kunden i USA. Hoppas att jag klara mig resten av veckan men sån tur har man väl inte. Hade hur många olästa mail som helst idag när jag kom till jobbet. Bland annat tjabb fram och tillbaka mellan PM.. och Kenneth om min lediga Fredag. Någon ville att jag skulle jobba hela veckan och tyckte att det var lustigt att kunden skulle anpassa sig efter hur jag jobbade. Fast jag har ju en back-up dem kan ringa fredagar, men det dög tydligen inte.

Sven målade på ett lager tätskikt till, så snart kan vi börja kakla. Synd att det är så mycket föräldramöte och annat denna veckan. Både Sven och jag ska besikta bilarna. Vi lär väl inte hinna börja förrän på fredag.

Jo Linda jag knep en trådlös router jag med, så Alex borde nog gå dit och kräva lite provosion.

Mer tätskikt..

Åh vad det går bra i vårt badrum... Idag upptäckte Sven att tätskiktet hade sprickor. Fick krångla med butiken om nytt tätskikt. Det vi hade fått var för gammalt.. Behöver väl inte säga att jag blev vansinnig. Men som tur var så ersatte butiken med nya prylar. Dem ska även höra av sig i morgon angående arbetskostnadsersättning för tid och jobb vi lagt ner. Det är nog inte meningen att det ska bli klart någon gång.

Fast sedan blev jag bjuden på kroppkakor hos pappa idag och det lyste upp min dag.

Sedan körde jag till mamma och hämtade några ägg att lägga under ena hönan vi har som börjat ruva. Ska bli spännande med kycklingar, Arvid är eld och lågor. Bara inte Emil katten tar dem sen. Jag litar inte på honom.

Tätskikt klart

Nu är alla tätskikten på plats, Sven målade det sista lagret sjäv. Idag har vi varit och handlat kakel och fix. Sedan var vi hos pappa och lånade hans kakelskärare. Så i morgon är det dags att dra igång om vi inte tjuvstartar lite ikväll.

Köpte mig även en liten röd bärbar dator på Net on net i Kalmar. Så ikväll är den invigd.

Hjalmar känns lite varm ikväll så nu är det väl hans tur att bli sjuk.

Jag är en målar mästare som målar ganska bra bra braaaaa

Nu är det bara ett lager kvar. Rosa nae jag tror inte jag vill ha det... Dags att välja kakel!!!!!!!!!!!!!


Sven hjälpte till en stund, men en kossa hade rymt idag igen, undra om dem får betalt i hö eller gräs??

Torsdag

Så var denna arbetsveckan avklarad och jag har överlevt allt... Åh vad jag ser fram mot Måndag och Mexikan besöket 2 veckor framåt :(

E det någon som har ett ledigt jobb så hör av Er med en kommentar, kan nog tänka mig att börja med detsamma.

Ikväll skulle vi dragit på ett lager tätskikt men vi har köpt fel sort och får nog åka och byta det i morgon. Hoppas på att vi kan komma igång imorgon istället. Korna har ändå smitit ut i Sibbamåla så det verka som om jag skulle fått äran att måla på tätskikten själv ändå.

Godnatt på er!

Badrummet

         Putsning klar               Primer på plats


Så nu är det dags för tätskikten

En härlig sommarbild!


Helgen

I Fredags var jag ledig, var och handlade sedan var hovslagaren här och i stort sätt friskförklarade Annie. SKÖNT =). På kvällen körde vi en runda till Karin, Jimmy och Noah. Vi kollade på Monsters Inc. Arvid tyckte den var jättebra.

Lördagen - åkte vi till Kalmar utan barnen. Vi hann med andra ord springa i många affärer. Jag köpte kläder. Sedan kollade vi på kakel och klinkers. Köpte ett dörrstopp till dörren på framsidan. Diverse onödiga saker på IKEA som bara slank ner i vagnen. Kollade på nya köksstolar men köpte inga, skulle ta 1 vecka innan dem fick hem dem. Så jag ska kolla lite här i våra möbelaffärer om dem finns här. Vi har även flytspacklat badrummet och Sven har slipat ner elementrör och dörr, dörrkarm.

Söndag - Nu är Sven och köper något som han skall göra fallet med i badrummet. Vet inte vad det var... Men förhoppningsvis har han även med sig hem primer och tätskikt så jag kan dra loss på någon av dem andra väggarna. Hjalmar ligger och sover middag och Arvid är lite nere för han har ingen att leka med. Jag kollade även på en bärbar dator i går på Net on Net. Men jag kunde inte bestämma mig för hur stor eller liten skärm jag vill ha. Vill inte ha för stor men inte för liten... Någon som vet vad som är lagom till att blogga och Facebooka på etc?

Plockat svamp

Hjalmar och jag gick en runda i kväll och tittade om kantareller, men vi hittade knappt några. Det verka vara för torrt i skogen. Hjalmar hittade ju en hel del stenar och kottar förstås. Verkar vara dina samla gener Linda. Hade häckavagnen full när vi skulle hem men inte med svamp....

Nä nu har jag skördat på farmville så jag kan gå och lägga barnen.

Kroppkakor

Idag har jag varit hos pappa och ätit kroppkakor, tackar dem var alla tiders. Fick beställa ett nytt lösenord hit idag hade glömt det gamla. Kris när det går så lång tid så man glömmer det...

Var det någon som var festa sugen ikväll lr, Carro?

Det värsta är att jag blivit så biten av Farmville på FB så jag hinner inte skriva här. Där skulle du gå in Linda och skaffa dig en bondgård, sen är du fast ;)



RSS 2.0