Höet inne :)

Nu e höet inne, Sven var klar med det sista klockan åtta ikväll. Barnen och jag har solat o badat hela dan. Jag har rensat bort lite nässlor här och där och plockat bort allt ogräs i sandlådan och runt om. I kväll sprang Arvid o jag ner till Lösensjön, ja han sprang iallafall 3 km, sen plockade Sven upp honom med bilen. Alla tog ett kvällsdopp och det var riktigt skönt i vattnet. Dessa tre semesterdagarna har jag inte gjort många knop, har bara laddat "batterierna"





Lösensjön 5 km

Första semesterdagen över, vad ska man hitta på i morgon? :D Idag har jag klippt gräset, solat o badat, solat o badat, solat o badat, shoppat och ätit glass på glassiären. Powerwalkade/joggade ner till Lösensjön. Sven o barnen kom dit och barnen badade och Sven o jag fikade. En bra dag med andra ord :)


2 dagar till att ställa klockan =)

Nu är det nära, bara 2 dagar till att ställa klockan. Sen blir det sovmorgon.

Har precis varit med Sven ute och letat upp hans mobil, han hade tappat den när han pressade ensilage. Som tur väl va så låg den bak på pressen och hade inte trillat av eller plastats in i någon bale. Kunde tagit sin lilla tid och sprungit runt och provringt och lyssnat på alla storbalar.

Idag har jag gjort lasange, gott!! Barnen är rätt glada för det oxå. Känner mig bättre i ryggen ikväll, men Sven pressar ensilage igen, så får se om jag kan komma iväg en runda imorgon. Måste även handla till midsommar med innan det blir fullständigt kaos på varuhusen...

Gått 6 km (Nissamåla-Backebo-hem)

Jag har jobbat, 3 dagar kvar till semester :) Arvid har varit på Säljö barnkollo idag med fritids och Hjalmar har varit på dagis. Efter jobbet var jag och klippte mig och barnen var hos Farmor o Farfar. Sedan blev det en runda på 6 km som jag och Sven gick med Fia. Jag har fått ont i ryggen uppåt axlarna så kände att jag inte kunde springa. Fattar inte vad jag kan ha gjort, får hoppas att det går över fort.

Shoppat

Varit i stan och käkat buffé uppe på Åhlens, den är underbar tycker jag, bara älskar grillspetten och nudlarna. Även barnen var med och skötte sig exemplariskt, vilket innebär att Hjalmar satt still och väntade tills alla ätit klart. Han tog bara en liten runda och kollade på akvariefiskarna :P

Sedan var jag och handlade lite kläder och smycken :)

På hemvägen stannade vi i Wämöparken och tittade på djuren och testade lekparken, samt tog varsin glass!

7 km

Varit ute och sprungit nu på förmiddagen, det hann bli lite för varmt. Så det var segt idag och förmodligen höll jag uppe någon dag för mycket emellan. Blev ner till Ivans och runt Nissamåla, hem.

Skönt att ha det gjort iallafall, kan bli några chips ikväll ;)

6 km

Joggat 6 km ner till Ivans och tillbaks, Arvid cyklade med. Körde lite på AB circlen när jag kom hem och gjorde några sit-ups. Dem som var och tittade på båten köpte den, så dem hämtade den igårkväll. Nu är det bara tre dagar kvar i skolan sen har barnen sommarlov. Själv jobbar jag denna veckan och nästa sen är det semester =)

7 km

Ikväll har här varit en och kollat på båten, han skulle komma imorgon kväll igen och höra motorn igång så den fungera. Vi har badat och klorerat poolen, pumpen funkar igen. Tydligen hämtade den sig när den hade stått lite.

Sven har börjat slå gräs i Klementsmåla med nya slåttermaskinen, så nu är årets höskörd igång. Jag har sprungit 7 km ikväll. (Från Ingrid o Bernt till Ivans och hem)



Havsjön

Idag fyller Sven 39 år, hurra hurra hurra. Så jag och barnen gav honom lite träningskläder i present. Ikväll har vi varit nere vid Havsjön med Arvids klass och grillat, badat och gått tipsrunda. Jag vann tipsrundan!!! :)
Sedan joggade/gick jag hem från Kättilsmåla.

1 mil

Idag har vi firat Sven. För på Onsdag ska Sven med Arvid och hans klass till Kreativum och på kvällen ska vi träffa hela Arvids klass nere vid havsjön och grilla lite.

Barnen har badat i poolen idag, tyvärr hade en slang lossnat från pumpen i natt så ca 5 kbm vatten hade runnit ut och pumpen hade skurit... Sån tur väl är så har jag en extra pump fast med rengöringsfilter, men den får väl duga så länge. Får väl se vad man kan göra med sandfilterpumpen om det finns hopp om den?

Ikväll har jag gått/joggat ner till Ivans bort till Ingrid o Bernt o hem, ca 1 mil :) Vilket gott väder, var varken för varmt eller för kallt. Sist jag var ute och sprang var det alldelers för varmt, då var det för tidigt på kvällen.

Nyduschad och nöjd, natti natti :)

Badat

Idag har barnen badat nästan hela dagen. I och ur poolen hela tiden. Jag har solat lite när jag ändå passade alla barn, känner att det svider lite i skinnet... Grillat på min lilla grill ikväll. Sedan tog vi en cykeltur ner till Älmtamålasjön och fikade lite.

Magsjuka

Jaha då har vi varit magsjuka med. Efter trivselkvällen i Tisdags kväll åkte Arvid på maginfluensa, sedan har både Sven o Jag trillat dit. Även Hjalmar men han fick det lindrigt. Igår var vi sega hela dagen och helt slut, inte många knop som gjordes förutom tvätt... På kvällen fick jag dessutom ont i örat så det var bara till att ta nässpray och Ipren. Tack och lov så släppte det till slut. Måste bara komma ihåg att ta nässpray några dar så jag trycker bort det, räcker med sjuka här nu tycker jag.

RSS 2.0