GOTT NYTT ÅR!!!!!

Fyrverkeri 2

Korv

Igår var vi och åkte lite pulka och skidor. Hade varmkorv och choklad med oss. Hjalmar smäckte tre korvar. Fundera på om vi ska börja äta utomhus i stället, så kanske han äter lite.

Jag jobbade hemifrån, skulle bara jobba lite grann men det blev en hel del iallfall...

Idag har vi hållt oss inomhus förutom att jag o Sven var iväg och handlade, barnen var hos Farmor o Farfar ett tag. Ikväll har vi skottat altantaket eller mest Sven. Det var nog 1,5 m med snö på vissa ställen.


Annandag Jul

Ja ha, då var det slut på firandet för ett par dagar i allafall. Snart Nyår och fest igen. Blir nog att gå på diet och springa bakom bilen ett tag framöver.

Idag har vi varit hos Ingrid och Bernt på Julbord igen :) Träffat hela Svens släkt och lilla Tuva som vi inte träffat innan, hon var redan ett halvår.
Nu längtar jag faktiskt efter vanlig mat, det är gott med Julmat men man tröttnar rätt fort på Janssons m.m. Karin o Jimmy var här en runda på snabbfika. Dem skulle på demoskjutningen i Torskors. Sven har gått ut till djuren och barnen är bänkade framför Wii spelet igen. Jag tror jag tar fram min virkning. I mon e det jobb som gäller igen. Jobbar Må + Tis och ledig resten av veckan :)

Juldagen

I dag har barnen lekt med sina nya leksaker hela dagen, åkt pulka ute i snön. Spelat PS2 och Wii, byggt med lego m.m Blev lite julmatsrester idag och ta det lite lugnt.

Jag har satt ut mitt nya fågelmatbord och hade genast gäster.

Tack alla för igår!! och god fortsättning.


GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!!

Idag har jag jobbat hemifrån, har gått riktigt bra. Arvid är pigg och som vanligt. Har blivit lite skottande och skottande igen mellan varven.

Julmaten är i ugnen och äggen kokta!!!

Nu tror jag att jag ska gå och sätta mig lite framför tv:n och bara slappna av.

God Jul på Er!!!


Rör i öronen

I dag har Arvid varit och opererat in nya rör i öronen och klippt tungbandet, han var jätteduktig. Inga problem utan han tog den lugnande medicinen och gick att söva utan problem. Ett stygn under tungan blev det. L:en låter redan mycket bättre. Han hör också bra och undrar varför vi skriker på honom :)

På hemvägen när jag skulle hämta Hjalmar på dagis fick jag möte precis utanför dagis, höll ut för mycket i kanten och körde fast mig. Jag fick ringa efter Sven så han fick komma och hjälpa till att dra med Ingrid o Bernts bil, men han fick inte loss mig. Utan Monicas gubbe fick dra med sin bil han hade nån antispinn historia eller nåt. Så då lyckades det. Undra bara hur bilen ser ut på sidan, svårt att se nu när det var mörkt och bilen snöig och skitig. Få väl kolla i morgon om den tog någon skada.

Tjohopp!!

Kallt

Burr vad kallt det är ute idag. Nu e jag nästan färdig med alla julklappar, skönt :)
Hjalmar fick feber i går och har haft hög feber i natt. Men när han vaknade idag var den som bortblåst. Han är igång som vanligt och det märks inte på han att han varit "kokvarm"

Idag har jag städat ungarnas rum och det tog sin lilla tid, Hjalmar är verkligen bedrövlig, han slänger ju sockar precis överallt. Ja inte bara det, leksaker huller om buller i hela rummet.

Arvid har varit och åkt lite pulka med Ismael. Jag jobbade ett par timmar på morgonen, så jag inte ska bli så stressad i morgon. Nä nu ska här kopplas av lite ska brodera eller virka lite =)

För ikväll blir det pepparkaksbak!

Julstress

Någon mer än jag som känner julstress? Julkort, julklappar, julskinka, julmarknad, lucia, bakning, pysselkvällar,  m.m

Tycker att tiden går alldeles för fort nu, hinner inte riktigt med allt som man vill och missar hälften...

Stressigt på jobbet igen fast det bara är början på månaden. Fick jobba över till 17:30 igårkväll som inte alls var planerat. Skulle ordna julklapp till Julmarknaden och kände mig jättestressad när jag äntligen kunde åka. Ingrid fick hämta barnen. Men dem var nöjda när jag kom iallafall för dem hade fått pannkakor.

Tror även att jag har en förkylning på G för jag nyser hela tiden och har fått värk över bihålorna. Känner mig lite allmänt hängig.

Nu blir det mer SNÖÖÖÖÖÖ!!!

RSS 2.0