Förberedelse

Idag har jag städat och plockat hela dagen. I morgon fyller nämligen min lilla pussgurka 4 år. Har varit och handlat och förberett allt till maten i morgon. Slagit in alla presenter, så nu ska jag ta lite kaffe och lugna ner mig i soffan.

Snusat bebis!!!

Nu har jag varit och snusat bebis. I dag har vi varit ute i Jämjö och hälsat på dem nyblivna föräldrarna och kollat på den lilla. Arvid hade med sig sin kamera och skulle plåta den lilla, men jag tror det blev fler foton på hundarna än på det lilla knyttet. Tänk att barnen har varit så små.... Nja inte riktigt, dem vägde ju lite mer från början men nästan i allafall.

Har möbblat om i sovrummet, få se hur vi trivs med det eller om jag kasar tillbaka möblerna igen. Hade velat ha en liten platt tv på väggen i sovrummet. Får se om jag hittar någon till bra pris.

Moster

Den 17/10 blev jag moster!! Grattis Carro o Krille till den lilla tösabiten =)
Längtar efter att få se det lilla knytet och snusa bebis.

Idag har jag jobbat som vanligt, stressen börja öka, märks att månads slutet börjar närma sig. Farit runt här hemma ett varv med snabeldraken och plockat leksaker. Tvättat en maskin tvätt och vikt ihop en maskin. Oscar har varit på besök. Kollat på bonde söker fru, kul att se när skogen (Ulrika) e med.

Nu har jag grus i ögonen....

?

Ska jag eller ska jag inte börja??

Karin du sätter griller i huvudet på mig!!

Någon som vill tapetsera en enda fondvägg, lite hög i o för sig...?

Karlskrona

Varit en runda i stan, köpt present till Hjalmar, slipat ner ett PSP2 spel åt Arvid. Inhandlat en ny lykta till min bil.

Gått en runda med Fia, kallt och skönt och friskt att andas.

Försökt ändra om lite på bloggen, men glömt vad man ändrade i kodmallen o stilmallen, så det tar sin lilla tid.

Arvid har lekt med Ismael.

Vinterhjulen på!

Ätit både frukost och lunch ute på altanen idag, 25 grader på morgonen på altanen och 0:an ute =) Sedan var jag ute och sprang en runda.

Har även tvättat av bilen och lagt på vinterhjulen. Måste byta två av sommardäcken för dem är knappt godkända. Sven skulle ändå byta däck på lastbilen, så han kan ju ta med mina. Dem andra två är knappt körda 500 mil på.

Vad ska man äta ikväll? Noah skulle ha pizza så det är jag med lite sugen på, men då har jag väl sprungit i onödan idag...


Föräldramöte

I kväll har jag varit på föräldramöte på Hjalmars dagis, fick kaffe och äppelkaka. Äppelkakan var så god så jag fick fråga om jag kunde få receptet.

Satt bara 10 minuter i kö idag på hemvägen p g a vägarbetet, vägen dit klarade jag mig för jag körde så tidigt.

I morgon är det buss dax igen för Arvid, så då går det nog lättare att stiga upp. Skönt med ledig Fredag.



Vägarbete

Idag på morgonen fick jag vänta 25 minuter i Lyckeåborg på vägarbetet och på hemvägen 20 minuter, drygt!!! Tur man inte bor i en storstad, då hade jag blivit knäckt.

Ikväll börjar "Bonde söker fru" det ska bli spännande.

Ingen älg idag heller!

Tagg i foten

I dag har jag haft besök av Mamma, Oscar o Carro. Vi tog en fika ute på altanen, det var jätte varmt o skönt. Sedan var vi inne med Hjalmar på jourcentralen, han fick något i foten i går och idag hade foten svullnat upp. Så doktorn petade ut en tagg, Hjalmar fick välja två leksaker för att han varit så duktig. Sedan blir det en penecillin kur i 10 dagar, 3 ggr om dan. Den blir nog rolig att få i honom :( särskilt som Sven är på älgjakt hela nästa vecka och jag åker på att ge honom den. Brukar inte ens få i honom alvedon.

I morgon är det jobb igen JIPPI!!!

Bordtennis

Efter jobbet åkte vi ner till Kättilsmåla gymnastiksal, Arvid började spela bordtennis. Sedan kom Carro en runda och hälsade på.

Fick reda på att jag får vara kvar på samma avdelning och inte ska till receptionen :)

Läggdags för Arvid om han ska åka upp till bussen i morgon ;)

Tacos

I kväll blev det tacos, gott! Sedan har Arvid o jag varit och joggat en runda. Nu blir det det läxläsning med Arvid och sen duschen.


Promenad/jogging

I em gjorde jag en äppelkaka. Sedan kom Karin med familj på besök.

Nu i kväll har Arvid och jag varit ute på en liten promenad/joggingrunda. Snacka om att man har dålig kondis..


Mikro

Har äntligen kommit iväg och köpt mig en ny mikro. Det blev en Samsung på 1000W på Expert. Pappa, jag kom ihåg att dra mitt Coop kort så jag fick poängen ;) Åh endast två rattar så den ska väl alla klara av att köra. En gratängform går in, så den ska nog bli helt ok.

Har bytt matta i finrummet till en mindre, vad stort rummet blev. Att en matta kan göra sån skillnad, konstigt?

Igår frostade jag av frysskåpet, det var verkligen på tiden, gick knappt stänga dörren ju. Nu e allt uppsorterat i korgar och tjusigt igen. Få se hur länge det vara..

Var en runda och skulle kolla på en viss limegrön bil men dem hade stängt. Det får bli en annan dag.


Ledig dag!

Idag har jag haft min lediga dag. Arvid har åkt skolbuss, enda dagen på veckan som han skuttar ur sängen. Han måste verkligen gilla att åka skolbuss. Undra hur länge det vara? ;)

Hjalmar och jag åkte och handlade under tiden Arvid var i skolan.

Sedan har jag bara städat och tvättat ikväll.

Börja bli sugen på att möbbla om, hm vilket rum ska jag ge mig på?
Eller ska vi måla om hallen, har inte bestämt mig än.

I em var Sven och klippte sig, så han kom hem med pizza. Jätte gott, men kanske inte så bra för den spolformade figuren... Får väl försöka använda crosstrainern till det den ska vara till och inte bara hänga tvätt på den.


RSS 2.0