Lite bilder från Påsk!!

Alex inviger sin badtunna

Jimmy o Sven var inga chickens

Här mår dem som prinsar

Trädfällning i Persmåla, där rök lönnen.

Arvid eldade upp allt ris och stubben.

Påska kärring på rymmen!

Skärtorsdagen Noah och Hjalmar

Hjalmar på Noahs nya lekpark

Arvid och Nora tar igen sig med en glass, en liten paus i lådbilsbygget.

Påsk dagen

I dag har jag inte gjort många knop. Så tråkigt väder så jag har inte känt för nånting. Har tvättat och farit runt med snabeldjuret en runda. Vi var lite sega allihop i dag på morgonen bara Hjalmar som var pigg. Var på fest hos Alex i går och det blev lite sent. Vi är inte vana vid att vara oppe så länge ;)

Sven, Jimmy o Alex invigde Alex badtunna igårkväll när det var minusgrader ute. Arvid skulle oxå badat men han bangade när han kom ut i handduk och badfills. Men jag förstod på Sven att det var väldigt uppskattat. Jag är en chicken så jag inväntar nog utebad tills det blivit lite varmare. Tack för en trevlig kväll!!!

Ikväll blev det pizza ingen som hade ork för något annat.

Påsk afton

Idag har vi varit ute hela dagen. Fortsatt och räfsa och plockat sten. Sven sågade ner den gamla hamlade lönnen. Den var helt svampig och rutten. Sedan har vi eldat upp en massa löv och grenar. Det gillades vill jag lova av pyromanerna. Ja, jag hjälpte dem lite att få fart på brasan.

Sedan har påskharen varit här och lämnat påskägg med godis, såpbubblor, tattoos och små kycklingar.

Ikväll bär det av till Ale bale på partaj och bad i badtunna för dem som vill =)

Lång Fredag

I dag har vi varit på påsk middag hos Ingrid o Bernt. Fick varmrökt lax, kaffe och tårta + bakelse =) MUMMA

Sedan har jag tvättat bilen men jag hann inte vaxa den. Få försöka ta det i morgon. Även sommardäcken hade suttit fint att få på denna helgen. Men det är ju fler dagar kvar.

Sedan rev vi ner lite taggtrådsstängsel och det gamla staketet i trädgården. Arvid tog en kofot och gick loss. Tror att han tyckte det var jättekul att hjälpa till och göra lite nytta. För när vi kom in sa han att vi har ett stort jobb i morgon oxå, för vi blev inte helt klara.

Vi har plockat sten, rullat taggtrådar och städat upp grenar och andra träbitar i hagen. Det får bli en liten brasa. Sven får nog ta en runda med röjsåget oxå för det var hemskt vad sly det växt upp.

RSS 2.0