Ådalen

Igår var jag och Arvid och gick i Ådalen med mina syskon och syskonbarn. Vi gick en timme bland vitsippor, blåsippor, vattefall och spångar. Så himla mysigt =)

Sedan när vi kom hem läste Arvid i en kvart, han har i läxa att läsa en kvart om dagen i 14 dagar.


Mossrivning

Har mossrivet hela trädgården igår och idag, så nu är det klart förutom utanför staketet och ner mot hallonbuskarna. Har varit hos pappa och ätit kroppkakor idag och satt och solade på hans baksida. Sä jä**a gott :) Både kroppkakorna och solen.

Arvid har lekt med Isak och jag har mest slöat. Sprang en runda med snabeldraken och körde igång en maskin tvätt, vill ju inte vara inne längre. Måste ta och putsa mina fönster någon dag, men jag sa inte vilken...


Lång Fredag

Vilket härligt väder det var igår. Vi grillade ute och åt på altanen, åh vad gott. Var och köpte lite blommor till mina utekrukor så dem ska jag plantera idag. Tror vi ska åka och kolla på en ny cykel till Hjalmar oxå.

Vi tog barnens cyklar i bilen och körde upp till Klementsmåla i gårkväll och gick en runda. Arvid o Hjalmar skulle cykla men Arvid blev kvar hos Isak och lekte istället.

Påskharen var här igår på morgonen, ja jag vet en dag för tidigt. Men man vill ju vara säker på att han hinner runt till alla :)




En promenad

Ja jädrans jag har varit ute och gått en runda ikväll med. Hoppas det kan bli en vana ;)

Hjalmar är fortfarande sjuk han har haft 40 graders feber hela dan idag med, har bara fått ner febern lite grann med Alvedon emellanåt. Sedan har han fått tillbaka den lika högt och snabbt igen. Tror inte jag sovit 20 minuter i sträck i natt utan att han har vaknat. Har fått i han 2 st piggelin glassar på hela dan och dricka oxå förstås.


Härligt väder

Idag tog Fia och jag en långpromenad. Vilket härligt efterlängtat väder, tror aldrig att jag längtat så efter våren och sommaren som i år.

Hjalmar blev sjuk, så Sven åkte och handlade och jag var hemma med barnen. Få se hur jag gör i morgon Agneta är ju ledig så jag känner ju att jag måste jobba även om lilla gubben har 39,8 graders feber :(

Sven har tagit fram bakmaskinen, så idag blev det hembakat. Gott!!

Nu har våra fröer börjat gro som vi satte på altanen. Det är så varmt på altanen om dagarna så dem har grott jättesnabbt.

Ikväll lagade jag kalops det var länge sedan vi åt.

Sjuk

Arvid e sjuk, han kräktes i Måndags kväll. Men som tur väl är har det inte kommit mer. Blev orolig att det var maginfluensa ett tag. Han har haft hög feber men nu börjar han kvickna till och är igång och bråka med Hjalmar igen. Däremot har jag fått ont i örat i kväll, hoppas att jag kan få bort det med Ipren och nässpray. Annars blir det en rolig natt, not. Ikväll e det utvecklingssamtal på dagis med Hjalmar. Sven få gå eftersom jag har ont i örat.

-5 kg e så nöjd =) Ett kilo till och jag kan nog behålla hela garderoben :) Kanske kan bli lite nytt med när man e nöjd! Blev himla sugen på Ullared nu när Carro åkte.

I morgon ska vi ut och äta på jobbet, Utkiken. Ska bli trevligt har aldrig varit där.

Frukost på altanen

Idag åt vi frukost på altanen. Sedan rensade jag blomlandet bredvid gången. Monterade ner växthuset och satte upp studsmattan. Grillade ute för första gången i år. Arvid har lekt med Ismael. Hjalmar har hoppat och hoppat och hoppat i studsmattan.... Ikväll var vi och handlade på Citygross. Arvid har köpt sig en större skateboard. Blev tacos när vi kom hem, mums. Nu ska jag dammsuga lite med nya dammsugarmunstycket. Har längtat efter det :) Arvid o Hjalmar har badat och ska snart gå och lägga sig.

Natti natti

RSS 2.0